STEG FOR STEG

STEG FOR STEG
Vi er 4 studenter med frisørbakrunn, som utdanner oss til yrkesfaglærere i design og håndverk ved HiAk. I forbindelse med en oppgave i fordypning i vårt eget yrke, har vi utarbeidet en blogg til inspirasjon innen langthårsoppsetting. Håper du finner noen gode tips og råd du føler du kan få brukt for. Bloggen vil geleide deg trinn for trinn gjennom ulike prosseser. Velg den oppsettingskategorien som du føler passer for deg . Bloggen er delt inn i vanskelighetsgrader på forskjellige STEG. *********Lykke til*********

onsdag 24. mars 2010

Klassisk oppsetting med flette

Dette er en oppsetting som krever at det er god lengde på håret, det er en enkel og flott oppsetting. Dette er en fin oppsetting for deg som ikke har jobbet så mye med oppsetting før.

2 kommentarer:

 1. Nå ble jeg veldig impontert: )

  En flott blogg, og dere har vært veldig flinke. Dere har kommet langt siden sist. Lett å se og forstå teknikkene deres i bilder.

  Morsomme navn på dere og at dere bruker dem. Humor!

  Tips: dere kan gå inn på Window live writer og laste ned, eller Artister (det koster litt, ca 200-300 kroner)

  Jeg skal selvsagt følge dere.

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min!
  Dette var en kjempeflott blogg!! Den skulle jeg hatt tilgang til når jeg var i ped.praksis på VG1. Denne lagrer jeg i favoritter og håper jeg får en jobb der jeg kan bruke denne!!
  VELDIG BRA !
  Hilsen Gøril

  SvarSlett

Gir denne bloggen deg inspirasjon til å sette opp hår?